• Izdelki
  • /
  • Vlies
  • /
  • Brusni ročni papir FESTOOL Vlies 115x10m SF 800 VL
#201118

Brusni ročni papir FESTOOL Vlies 115x10m SF 800 VL

25,99 EUR 43,31 EUR
-
+
Dodaj v košarico
V košarici
Brusni ročni papir FESTOOL Vlies 115x10 m SF 800 VL je primeren za barve, prozorne premaze, polnila, les, kovine, za hrapavost in matiranje starih prozornih premazov pred nanosom novega.
Opis izdelka

Brusni ročni papir FESTOOL Vlies 115x10 m SF 800 VL je primeren za barve, prozorne premaze, polnila, les, kovine, za hrapavost in matiranje starih prozornih premazov pred nanosom novega. Ne glede na to, ali morate delati na težko dostopnih mestih ali izvajati majhna popravljalna opravila, vam GRANAT premium abraziv zdaj omogoča hitro in učinkovito delo, tudi pri ročnem brušenju. To je zato, ker je prav tako močan in trpežen kot brusilni stroji GRANAT, ki ste jih vajeni. Vsebuje tudi vso prilagodljivost in vsestranskost, ki bi si jo lahko želeli od ročnega abraziva. Skupaj z našimi brusnimi krpami ste zdaj lahko idealno opremljeni za katero koli ročno brušenje. Odkrijte te nove izdelke sami. Praktično Vnaprej perforirane blazinice za brušenje lahko enostavno strgate. Na voljo tudi kot zvitek blaga za poljubno rezanje. In s štirimi peski ponujamo pravo krpo za vsak nanos. Pregled peska za brušenje krpe Pravi pesk za vsak nanos, z gosto disperzijo peska in prepustno strukturo tkanine: Medium 100, Fine 320, Superfine 800 in Ultrafine 1000. Finiji peski so primerni predvsem za vmesno brušenje in matiranje barvanih površin. Grobji zdrob je idealen za odstranjevanje rje in površinske umazanije, ne da bi poškodoval obdelovanec.

Uporaba

  • Primerno za barve, prozorne premaze, polnila, les, kovine.
  • Za hrapavost in matiranje starih prozornih premazov pred nanosom novega.

Set vključuje

  • 1 kos
Lastnosti
Proizvajalec FESTOOL
Mere 115 x 10 mm
Granulacija 800

Priporočamo

Hitra dostava Za naročila oddana do 11.00 ure
Široka ponudba Izbirate lahko med več kot 2200 izdelki
Varen nakup Vaša povezava je šifrirana
Prijavite se na naše novice in aktualne akcije.
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam