#491921

Mobilni sistem za shranjevanje FESTOOL Systainer-Port SYS-PORT 500/2

454,50 EUR 541,07 EUR
-
+
Dodaj v košarico
V košarici
Mobilni sistem za shranjevanje FESTOOL Systainer-Port SYS-PORT 500/2 za SystainerS in SORTAINERS vam pomaga pri učinkovitem delu.
Opis izdelka

Mobilni sistem za shranjevanje FESTOOL Systainer-Port SYS-PORT 500/2 za SystainerS in SORTAINERS vam pomaga pri učinkovitem delu. Systainer-Port zagotavlja red in mobilnost v delavnici: Vsa potrebna orodja in opremo je mogoče hitro in enostavno prestaviti na delovno mesto. Višino posameznih izvlečnih predalov lahko prilagodite - za prilagodljivo opremljanje z različnimi velikostmi Systainer in SORTAINER. Zavorna zavora za dodatno stabilnost. Sistem za shranjevanje Systainerja in SORTAINERJA. Ležajni krmilni valji za dodatno mobilnost (s sistemom Sys-Port 500/2, samo kot dodatna oprema). Višino posameznih izvlečnih predalov je mogoče prilagoditi - za prilagodljivo opremljanje z različnimi velikostmi Systainer in SORTAINER. Ni dovoljen sprejem za montažo v avtomobilu. Brez Systainerja.

Funkcije

  • Hitreje dosežite idealne rezultate: Nič več nepotrebnega iskanja, premikanja rok ali predelkov. Urejenost in jasna organizacija prihranijo čas in ustvarijo visoko profesionalen videz.
  • Priročno in varno: Prilagodljivost po višini nastavljivih izvlečnih predalov in največja mobilnost zahvaljujoč valjem, nameščenim na krogličnih ležajih. Združljiv s Systainer³ M, Systainer T-LOC in Systainer Classic.

Uporaba

  • Hiter in enostaven dostop do delov na delovnem mestu, ki mu pomagajo jasne oznake
Lastnosti
Proizvajalec FESTOOL
Zunanja mera 400 x 500 x 500 mm

Priporočamo

Sorodni izdelki

Hitra dostava Za naročila oddana do 11.00 ure
Široka ponudba Izbirate lahko med več kot 2200 izdelki
Varen nakup Vaša povezava je šifrirana
Prijavite se na naše novice in aktualne akcije.
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam