Servis in garancija

GARANCIJA all-inclusive

Garancija all-inclusive velja za vsa orodja Festool, registrirana v 30 dneh od nakupa. Veljajo garancijski pogoji za Festool in so na voljo na spletni strani www.festool.com/service

Hitro se registrirajte, saj vam to prinese prednosti na dolgi rok.

Izkoristite obsežne storitve, ki jih zagotavlja naša vseobsegajoča garancija. Ko registrirate novo orodje Festool, je zajeto v prvih letih uporabe, tako da se lahko osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno: vaše delo. 

Registrirajte se na spletu do 30 dni prek MyFestool po nakupu, da zagotovite, da boste imeli koristi od vseh naših storitev.

3 leta garancije.

Za nas je skoraj samoumevno, da bomo okvarjene komponente zamenjali brezplačno - v celoti tri leta.

Strokovno popravilo.

Hitro, temeljito in popolnoma profesionalno. Naši usposobljeni strokovnjaki poskrbijo, da je vaše orodje v najkrajšem možnem času spet v vaših rokah.

Za popravilo poskrbi usposobljen in izkušen strokovnjak:

Elektromehanika Roman Skok s.p.
Slamnikarska 5, 1234 Mengeš
Telefon: +386 41 653 963 
E-pošta: elskok@siol.net

10 let garancije na nadomestne dele.

Vaše orodje Festool je narejeno za dolgo življenjsko dobo. Kljub temu bo morda v določenem trenutku treba zamenjati del. Zato zagotavljamo razpoložljivost vsakega nadomestnega dela vsaj 10 let. Če dela, ki ga potrebujete, nimamo na zalogi, boste brezplačno prejeli novo orodje od nas.

Registrirajte svoje orodje zdaj

Opombe:

Garancija all-inclusive velja za vsa orodja Festool, registrirana v 30 dneh od nakupa. Veljajo garancijski pogoji za Festool in so na voljo na spletni strani www.festool.com/service.

Ponudba za 3-letno garancijo ne velja za poškodbe potrošnega materiala in dodatkov, nepravilno uporabo, škodo, nastalo zaradi uporabe neoriginalne dodatne opreme ali nadomestnih delov, niti za orodja, ki so bila razstavljena ali izpostavljena stalni, trpežni obrabi uporaba. Obrabljeni deli so izključeni.

Hitra dostava Za naročila oddana do 11.00 ure
Široka ponudba Izbirate lahko med več kot 2200 izdelki
Varen nakup Vaša povezava je šifrirana
Prijavite se na naše novice in aktualne akcije.
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam