FB

Servis in garancija

GARANCIJA ORODJA FESTOOL

Garancija all-inclusive velja za vsa orodja Festool, registrirana v 30 dneh od nakupa. Veljajo garancijski pogoji za Festool in so na voljo na spletni strani www.festool.com/service

Hitro se registrirajte, saj vam to prinese prednosti na dolgi rok.

Izkoristite obsežne storitve, ki jih zagotavlja naša vseobsegajoča garancija. Ko registrirate novo orodje Festool, je zajeto v prvih letih uporabe, tako da se lahko osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno: vaše delo. 

Registrirajte se na spletu do 30 dni prek MyFestool po nakupu, da zagotovite, da boste imeli koristi od vseh naših storitev.

3 leta garancije.

Za nas je skoraj samoumevno, da bomo okvarjene komponente zamenjali brezplačno - v celoti tri leta.

Strokovno popravilo.

Hitro, temeljito in popolnoma profesionalno. Naši usposobljeni strokovnjaki poskrbijo, da je vaše orodje v najkrajšem možnem času spet v vaših rokah.

Za popravilo poskrbi usposobljen in izkušen strokovnjak:

Elektromehanika Roman Skok s.p.
Jarška cesta 3, 1234 Mengeš
Telefon: +386 41 653 963 
E-pošta: elskok@siol.net

10 let garancije na nadomestne dele.

Vaše orodje Festool je narejeno za dolgo življenjsko dobo. Kljub temu bo morda v določenem trenutku treba zamenjati del. Zato zagotavljamo razpoložljivost vsakega nadomestnega dela vsaj 10 let. Če dela, ki ga potrebujete, nimamo na zalogi, boste brezplačno prejeli novo orodje od nas.

Registrirajte svoje orodje zdaj

Opombe:

Garancija all-inclusive velja za vsa orodja Festool, registrirana v 30 dneh od nakupa. Veljajo garancijski pogoji za Festool in so na voljo na spletni strani www.festool.com/service.

Ponudba za 3-letno garancijo ne velja za poškodbe potrošnega materiala in dodatkov, nepravilno uporabo, škodo, nastalo zaradi uporabe neoriginalne dodatne opreme ali nadomestnih delov, niti za orodja, ki so bila razstavljena ali izpostavljena stalni, trpežni obrabi uporaba. Obrabljeni deli so izključeni.

GARANCIJA ORODJA FEIN

Električna orodja FEIN so podvržena težkim praktičnim preizkušanjem, preden se dajo na trg. Vi in številni uporabniki v različnih sektorjih po vsem svetu imate koristi od naših najsodobnejših orodij. Ne samo, da smo zaradi tega ponosni, tudi trdno verjamemo, da naši izdelki uporabnikom zagotavljajo zanesljiva električna orodja, ki jih bodo uporabljali še leta. Električna orodja FEIN. litij-ionske baterije in pripadajoči polnilniki se preizkusijo, preden zapustijo tovarno. In so tako dobri, da ponujamo 3-letno garancijo in ne zakonsko določeno 1-letno različico. Vse kar morate storiti je, da registrirate svoje električno orodje FEIN.

moj.FEIN

Ena prijava – in svet storitev FEIN je na dosegu roke. Z my.FEIN vam olajšamo združevanje storitev na enem mestu in zagotovimo, da jih imate vedno pri roki. Bodisi s priročnostjo aplikacije ali na spletnem mestu.

Registrirajte se in pridobite 3-letno garancijo.

PREVZEM 3-LETNE GARANCIJE FEIN PLUS JE NEVERJETNO PREPROST:

  1. REGISTRIRAJ SE: vaše novo električno orodje FEIN registrirajte na spletu v 3 mesecih od nakupa. Priročno se registrirajte prek osebnega računa my.FEIN.
  2. Takoj boste prejeli garancijski list, ki vam daje pravico do 3-letne garancije FEIN PLUS. Garancijski list se samodejno shrani v vaš račun my.FEIN.

REGISTRIRAJTE ELEKTRIČNO ORODJE FEIN ZDAJ

Za popravilo poskrbi:

Tehnohit d.o.o.
Vodnikova ulica 2, 1233 Dob
Telefon: +386 (1) 722 08 60
E-pošta: fein@tehnohit.si

GARANCIJA ORODJA MIRKA

Registrirajte se za podaljšano garancijo
2+1 leto garancije

Garancija na električno orodje Mirka

Električna orodja Mirka imajo dvoletno garancijo od dneva nakupa in pokrivajo napake v materialu in izdelavi. Z registracijo električnega orodja Mirka v 30 dneh od nakupa pridobite dodatno enoletno garancijo.

OPOMBA! Če se orodje neprekinjeno uporablja v industrijskih aplikacijah, je garancijska doba eno leto.

Za ohranitev veljavnosti garancije za vaše orodje je treba orodje uporabljati, vzdrževati in upravljati v skladu z varnostnimi navodili in navodili za uporabo. Če pa se z vašim električnim orodjem Mirka pojavi težava, ki jo povzroči tovarniška napaka materiala ali izdelava, bo Mirka vaše električno orodje brezplačno popravila v skladu z garancijskimi pogoji.

Svoje električno orodje Mirka lahko registrirate s spodnjim gumbom Registriraj svoje orodje . Garancijski certifikati so specifični za stroj in stranko, kar pomeni, da je treba vsako orodje registrirati posebej, garancije pa ni mogoče prenesti na drugo osebo ali podjetje.

Registrirajte svoje orodje zdaj

Predložitev za garancijsko popravilo

Garancijski zahtevek je treba vložiti v garancijskem roku in čim prej od trenutka, ko je bila okvara ali težava odkrita.

Orodje, vrnjeno v garancijsko popravilo, mora spremljati veljavno potrdilo o nakupu ali račun. Za popravila v dodatnem enoletnem garancijskem obdobju je treba orodju priložiti veljaven račun ali veljavno potrdilo o podaljšani garanciji.

Za popravilo poskrbi:

CRD d.o.o.
Verovškova ulica 64
1000 Ljubljana
Telefon: (01) 505 35 94
E-pošta:crd@crd.si

Festool - Center orodja
Fein - Center orodja
Mirka - Center orodja
Diewe - Center orodja
Laserliner - Center orodja
3M - Center orodja
Hitra dostava Za naročila oddana do 11.00 ure
Široka ponudba Izbirate lahko med več kot 2800 izdelki
Varen nakup Vaša povezava je šifrirana
Prijavite se na naše novice in aktualne akcije.
Hvala za vaše soglasje in prijavo na e-novice
Zapri
Izdelki z nadstandardnimi lastnostmi

Za nekatere naše izdelke je možen le osebni prevzem, saj so po teži ali dimenziji neustrezni za pošiljanje.

Za nekatere naše izdelke je možen le osebni prevzem, saj so po teži ali dimenziji neustrezni za pošiljanje.

V kolikor imate v košarici več izdelkov lahko izdelek nadstandardne teže ali dimenzije naročite posebej.

Za več informacij nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali.

Napaka pri posodabljanju košarice

Iskreno se vam opravičujemo za nastalo težavo.

Prosimo kontaktirajte nas na info@centerorodja.si za nadaljno pomoč.

Napaka pri iskanju

Iskreno se vam opravičujemo za nastalo težavo.

Prosimo kontaktirajte nas na info@centerorodja.si za nadaljno pomoč.

Napaka pri prijavljanju na novice

Iskreno se vam opravičujemo za nastalo težavo.

Prosimo kontaktirajte nas na info@centerorodja.si za nadaljno pomoč.