#200181

Baterija FESTOOL BP 18 Li 5,2 AS

115,90 EUR 122,00 EUR
-
+
Dodaj v košarico
V košarici
Baterija FESTOOL BP 18 Li 5,2 AS vas osvobodi vtičnic in nenehno zagotavlja odlične zmogljivosti s kombinacijo visokozmogljivega akumulatorja.
Opis izdelka

Novi akumulatorji imajo vgrajen hladilni kanal, ki skrajša čas hlajenja in skrajša celoten postopek polnjenja za do 65%. Z drugimi besedami: vaše orodje je pripravljeno za uporabo prej - za nemoteno delo, tudi za visokoenergijske aplikacije, kot je žaganje. Hitrejša ponovna uporaba baterijskih paketov zahvaljujoč tehnologiji AIRSTREAM (hladilna funkcija za hitrejšo razpoložljivost) in znatno povečani polnilni zmogljivosti. Indikator stanja napolnjenosti za hiter prikaz preostale zmogljivosti. Integriran gumijast okvir za zaščito obdelovanca in akumulatorja ter varno odlaganje stroja na nagnjene površine in strehe. Optimalna uporaba v strojih z veliko porabo energije in kratkimi časi izpada s funkcijo AIRSTREAM. Litij-ionska (Li-ionska) nadomestna baterija za vsa brezžična orodja Festool 18 V (razen CXS, TXS, ETSC 125, RTSC 400, DTSC 400)

Lastnosti
Napetost akumulatorja 18 V
Zmogljivost 5.2 A
Proizvajalec FESTOOL
Bluetooth NE

Priporočamo

Hitra dostava Za naročila oddana do 11.00 ure
Široka ponudba Izbirate lahko med več kot 2200 izdelki
Varen nakup Vaša povezava je šifrirana
Prijavite se na naše novice in aktualne akcije.
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam