#201797

Baterija FESTOOL BP 18 Li 6,2 ASI

175,01 EUR 184,22 EUR
-
+
Dodaj v košarico
V košarici
Baterija FESTOOL BP 18 Li 6,2 ASI vas osvobodi vtičnic in nenehno zagotavlja odlične zmogljivosti s kombinacijo visokozmogljivega akumulatorja.
Opis izdelka

Novi akumulatorji Bluetooth® komunicirajo z modulom Bluetooth® na mobilnem odsesovalniku prahu in zagotavljajo, da tudi brezžično orodje samodejno zažene odsesovalnik prahu ob vklopu. To vam zdaj omogoča, da pri delu z brezžičnimi izdelki Festool izkoristite celoten sistem Festool brez prahu.

Funkcije

  • Po Bluetooth® komunicira z modulom Bluetooth® na mobilnem odsesovalniku prahu CLEANTEC (lahko je naknadno vgrajen kot dodatna oprema) in zažene mobilni odsesovalnik prahu, ko je vklopljeno brezžično orodje.
  • Zmogljiva, izjemno trpežna baterija s 6,2 Ah.
  • Elektrarna za žaganje in za velike obremenitve vrtanja in vijačenja.
  • V kombinaciji s hitrim polnilnikom SCA 8 AIRSTREAM se med postopkom polnjenja hitro in učinkovito napolni z aktivnim hlajenjem.
  • Integriran LED zaslon na bateriji vedno ponuja informacije o trenutnem stanju napolnjenosti.
  • S Festoolom imate 36 mesecev brezplačnih popravil, vključno z obrabnimi deli. Pa ne samo za vsa naša orodja, ampak tudi za akumulatorje in polnilnike.
  • Bluetooth® omogoča samodejni zagon mobilnega odsesovalnika prahu CLEANTEC, ko se vklopi brezžično orodje (potreben je mobilni odsesovalnik prahu, združljiv z Bluetooth®).
  • Litij-ionska (Li-ionska) baterija Bluetooth® s funkcijo AIRSTREAM za vsa brezžična orodja Festool 18 V (razen CXS, TXS, ETSC 125, RTSC 400, DTSC 400).
Lastnosti
Napetost akumulatorja 18 V
Zmogljivost 6.2 A
Proizvajalec FESTOOL
Bluetooth DA

Priporočamo

Hitra dostava Za naročila oddana do 11.00 ure
Široka ponudba Izbirate lahko med več kot 2200 izdelki
Varen nakup Vaša povezava je šifrirana
Prijavite se na naše novice in aktualne akcije.
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam