#203307

Brusni papir FESTOOL Granat Net STF D150 P180 GR NET / 50

41,14 EUR 68,56 EUR
-
+
Dodaj v košarico
V košarici
Brusni papir FESTOOL Granat Net STF D150 P180 GR NET / 50 namenjena za RO 150, ES 150, ETS 150, ETS EC 150, LEX 150, WTS 150, HSK-D 150 in se uporablja za popravilo zmesi, polnila, barve, laki in osnovni sloji, ki na splošno tvorijo veliko količino prahu
Opis izdelka

Novi abraziv FESTOOL Granat Net je odlična rešitev za obdelavo materialov, ki proizvajajo veliko količino prahu. Struktura odprte mreže omogoča odstranjevanje prahu po celotni površini - za čisto delo, visoko zmogljivost odstranjevanja materiala in dolgo življenjsko dobo abraziva. Granat Net je na voljo v petih različnih oblikah, ki pokrivajo široko paleto različnih aplikacij. Priročno in varno: Odporna mrežasta struktura z visoko odpornostjo na trganje in stabilnostjo robov - za popolne rezultate do najmanjših podrobnosti, brez prask in brez predelave. Hitreje dosežite idealne rezultate: Popolna rešitev za obdelavo materialov, ki proizvajajo veliko količino prahu. Struktura mreže omogoča odstranjevanje prahu po celotni površini. To vodi do manjšega zamašitve in dolge življenjske dobe. Sistem namestitve: Preprosto namestitev brusnega diska na blazinico, saj ni treba upoštevati vzorcev lukenj.

Uporaba

  • Za popravilo zmesi, polnila, barve, laki in osnovni sloji, ki na splošno tvorijo veliko količino prahu.

Set vključuje

  • 50 kos
Lastnosti
Proizvajalec FESTOOL
Premer 150 mm
Granulacija P180

Priporočamo

Hitra dostava Za naročila oddana do 11.00 ure
Široka ponudba Izbirate lahko med več kot 2200 izdelki
Varen nakup Vaša povezava je šifrirana
Prijavite se na naše novice in aktualne akcije.
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam