#203421

Komplet priključkov FESTOOL FV / 16-Set

84,86 EUR 101,02 EUR
-
+
Dodaj v košarico
V košarici
Komplet priključkov FESTOOL FV / 16-Set za ustvarjanje snemljivih ravnih povezav za izdelavo pohištva, kot so kuhinjske plošče, klopi itd.
Opis izdelka

Sistem vogalnih in ploskih konektorjev za povezovalni stroj DOMINO XL DF 700 omogoča stabilne povezave, ki jih je mogoče ponovno ločiti pri debelini materiala 30 mm ali več. Za okvirne in regalne spoje (vogalni konektorji) in ploščne povezave (ravni konektorji), ki vas bodo navdušili z izjemno natančnostjo in stabilnostjo ter največjo prilagodljivostjo in edinstveno učinkovitost. Izjemno hitro zahvaljujoč preprostem rezkanju z uporabo strojnih omejevalnikov ali oznak s svinčnikom. Predloga ali druga dodatna oprema ni potrebna. Izredno stabilen z moznikom in vpenjalnim elementom za močne povezave. Velika razdalja vlečenja in zategovanja. Izredno visoke izvlečne in obremenitvene sile. Izjemno prilagodljiv in ga je po potrebi mogoče spet hitro odstraniti. Površinski konektorji, komplet za 16 površinskih priključkov, sestavljen iz dvostranskih vijakov, križnih sider in razširitev.

Uporaba

  • Za ustvarjanje snemljivih ravnih povezav za izdelavo pohištva, kot so kuhinjske plošče, klopi itd.
Lastnosti
Proizvajalec FESTOOL

Priporočamo

Hitra dostava Za naročila oddana do 11.00 ure
Široka ponudba Izbirate lahko med več kot 2200 izdelki
Varen nakup Vaša povezava je šifrirana
Prijavite se na naše novice in aktualne akcije.
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam