#497851

Kovček FESTOOL Systainer T-LOC DF SYS 1 TL-DF

69,38 EUR 82,59 EUR
-
+
Dodaj v košarico
V košarici
Kovček FESTOOL Systainer T-LOC DF SYS 1 TL-DF je odlična izbira, da je vse lepo shranjeno in na dosegu roke.
Opis izdelka

Kovček FESTOOL Systainer T-LOC DF SYS 1 TL-DF je odlična izbira, da je vse lepo shranjeno in na dosegu roke. Vse na svojem mestu, vse, kar je enostavno najti, varno, jasno organizirano, na dosegu roke. Prozorni pokrov pomeni, da je enostavno videti, kateri deli in svedri ali rezila so v notranjosti. Z dvema fiksnima in osmima spremenljivima ločilnima trakoma je mogoče predel za pokrov razdeliti tako, da ustreza uporabniku. Vse ostalo je nameščeno v Systainer T-LOC: stroji, ročno orodje, dodatki, majhni deli in druga oprema. Ključna točka je T-LOC, osrednji krmilni element: zaprite, odprite, povežite z enim samim zavojem. Še posebej prihranek časa: S T-LOC lahko Systainer T-LOC odprete, ne da bi ga morali prej odklopiti.

Funkcije

  • Hitreje dosežite idealne rezultate: Nič več nepotrebnega iskanja, premikanja rok ali predelkov. Urejenost in jasna organizacija prihranita čas in ustvarita visoko profesionalni videz.
  • Priročno in varno: Vse je učinkovito zaščiteno pred prahom, pršilno vodo in udarci. In vgrajen pokrov s pokrovom zagotavlja dodaten prostor.
  • Sistem namestitve: Združljiv z vsemi generacijami Systainer, mobilnimi odsesovalniki prahu in številnimi drugimi sistemskimi dodatki.

Uporaba

  • Stalna organizacija, jasen pregled, prilagodljivi moduli. Prihrani znaten čas, trud, gibanje in stroške.
  • Preprost, kompakten prevoz.
  • Strankam nudi profesionalen videz.
Lastnosti
Proizvajalec FESTOOL
Zunanja mera 396 x 296 x 112 mm
Notranja mera 383 x 273 x 68 mm

Priporočamo

Sorodni izdelki

Hitra dostava Za naročila oddana do 11.00 ure
Široka ponudba Izbirate lahko med več kot 2200 izdelki
Varen nakup Vaša povezava je šifrirana
Prijavite se na naše novice in aktualne akcije.
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam