#201356

Pokrovček FESTOOL SV-AK D14 brn2 / 32

6,87 EUR 7,81 EUR
-
+
Dodaj v košarico
V košarici
Pokrovček FESTOOL SV-AK D14 brn2 / 32 za zapiranje prečnih prerezov moznikov D14 pri ustvarjanju vogalnih ali ravnih povezav s sistemom vogalov in ploskih konektorjev DOMINO.
Opis izdelka

Pokrovčki v treh barvah za visokokakovosten videz vogalne povezave. Sistem vogalnih in ploskih konektorjev za povezovalni stroj DOMINO XL DF 700 omogoča stabilne povezave, ki jih je mogoče ponovno ločiti pri debelini materiala 30 mm ali več. Za okvirne in regalne spoje (vogalni konektorji) in ploščne povezave (ravni konektorji), ki vas bodo navdušili z izjemno natančnostjo in stabilnostjo ter največjo prilagodljivostjo in edinstveno učinkovitost. Izjemno hitro zahvaljujoč preprostem rezkanju z uporabo strojnih omejevalnikov ali oznak s svinčnikom. Predloga ali druga dodatna oprema ni potrebna. Izredno stabilen z moznikom in vpenjalnim elementom za močne povezave. Velika razdalja vlečenja in zategovanja. Izredno visoke izvlečne in obremenitvene sile. Izjemno prilagodljiv in ga je po potrebi mogoče spet hitro odstraniti. Za obdelavo s priključnim strojem DOMINO XL DF 700. Pokrovčki iz umetne mase za zapiranje prečnih prerezov moznikov D14. Barva: svetlo rjava.

Uporaba

  • Plastični pokrovčki za zapiranje prečnih prerezov moznikov D14 pri ustvarjanju vogalnih ali ravnih povezav s sistemom vogalov in ploskih konektorjev DOMINO.

Set vključuje

  • 32 kos
Lastnosti
Proizvajalec FESTOOL

Priporočamo

Hitra dostava Za naročila oddana do 11.00 ure
Široka ponudba Izbirate lahko med več kot 2200 izdelki
Varen nakup Vaša povezava je šifrirana
Prijavite se na naše novice in aktualne akcije.
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam