#577155

Polnilnik za telefone FESTOOL PHC 18

NOVO LIMITED EDITION
64,60 EUR 68,00 EUR
-
+
Dodaj v košarico
V košarici
Polnilnik za telefone FESTOOL PHC 18 za vse 18 V Li-ion baterije (z izjemo 3,1 Ah Ergo baterij).
Opis izdelka

Nič več praznih baterij za pametne telefone. polnilec za telefon PHC 18 deluje kot pameten adapter, ki pretvori vse 18 -voltne baterije Festool v napajalnik (z izjemo baterij 3,1 Ah Ergo). Nič več iskanja brezplačne vtičnice ali skrbi, ali bo baterija vašega pametnega telefona zdržala do konca dneva. To pomeni, da je vaš mobilni telefon vedno pripravljen za uporabo. Poleg tega lahko kljub kompaktni zasnovi hkrati napaja do tri pametne telefone - tako prek lastnih polnilnih kablov uporabnikov kot tudi induktivnega polnjenja.

Funkcije:

  • Ne bodite neodvisni od klasičnih virov napajanja: v kombinaciji z napolnjenim 18 -voltnim akumulatorjem Festool je možno polniti mobilni telefon, tudi če v bližini ni vtičnic.
  • Tako kot klasično brezžično orodje lahko polnilnik za telefon uporabite kot polnilno postajo za pametne telefone na vseh 18 V baterijskih vložkih iz podjetja Festool (z izjemo baterij 3,1 Ah Ergo).
  • Če pri roki ni polnilnega kabla za mobilni telefon, ga lahko napolnite tudi brezžično (pod pogojem, da mobilni telefon ali pametni telefon podpirata induktivno polnjenje).
  • Polni tri pametne telefone hkrati: klasična vrata USB-A in USB-C ter induktivna površina za polnjenje omogočata polnjenje treh mobilnih telefonov hkrati.
  • Vse tri možnosti polnjenja (vrata USB-A z 12 W, vrata USB-C z 12 W, induktivna polnilna površina z 8,5 W) zagotavljajo hiter napredek polnjenja.
  • Polnilec za telefon PHC 18 je bolj robusten od običajnega napajalnika in je namenjen vsakodnevnemu delu, saj je zasnovan kot 18 -voltni akumulatorji. Poleg tega gumirana površina zagotavlja varno držanje pametnih telefonov med indukcijskim polnjenjem.
  • Kompakten: Z dimenzijami 3,1 Ah kompaktnega akumulatorja lahko polnilnik telefona PHC 18 enostavno shranite v Systainer in ga nosite kamor koli.

Uporaba:

  • Polnjenje pametnih telefonov prek USB -ja ali preprosto z induktivnim polnjenjem. Ali v delavnicah, na gradbiščih ali skoraj kjer koli.
  • Z dvema vhodoma USB in indukcijsko površino za polnjenje lahko hkrati polnite do tri pametne telefone.
Lastnosti
Proizvajalec FESTOOL

Priporočamo

Hitra dostava Za naročila oddana do 11.00 ure
Široka ponudba Izbirate lahko med več kot 2200 izdelki
Varen nakup Vaša povezava je šifrirana
Prijavite se na naše novice in aktualne akcije.
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam