#201350

Sidrni vijak FESTOOL SV-AB D14 / 32

47,24 EUR 56,24 EUR
-
+
Dodaj v košarico
V košarici
Sidrni vijak FESTOOL SV-AB D14 / 32 za obdelavo s priključnim strojem DOMINO XL DF 700.
Opis izdelka

Ne samo izjemno hiter in izjemno stabilen, temveč se ponaša tudi z visokokakovostnim videzom: Edini vidni del je pokrovček pokrova, ki je pritrjen na ovalno brušene luknje, značilne za DOMINO. Sidrni vijak SV-AB D14, razdeljeno sidro SV-SA D14 in križno sidro SV-QA D14 tvorijo vogalni konektor. Vsi deli so na voljo bodisi v povezavi Systainer DOMINO SV-SYS D14 DOMINOVerb, kot komplet EV / 32 ali posamezno kot posamezni deli. Sistem vogalnih in ploskih konektorjev za povezovalni stroj DOMINO XL DF 700 omogoča stabilne povezave, ki jih je mogoče ponovno ločiti pri debelini materiala 30 mm ali več. Za okvirne in regalne spoje (vogalni konektorji) in ploščne povezave (ravni konektorji), ki vas bodo navdušili z izjemno natančnostjo in stabilnostjo ter največjo prilagodljivostjo in edinstveno učinkovitostjo.

Uporaba

  • Za stabilne pohištvene zasnove, ki jih je mogoče znova ločiti, kot so postelje, mize itd.
  • Cepljeno sidro SV-SA D14 se v lesu razširi, ko ga privijete.
  • Kot možnost za prekrivanje rezkanih lukenj DOMINO: Pokrovčki v srebrni, temno rjavi ali svetlo rjavi barvi (SV-AK D14 slr, SV-AK D14 brn1 in SV-AK D14 brn2).

Set vključuje

  • 32,00 kos
Lastnosti
Proizvajalec FESTOOL

Priporočamo

Hitra dostava Za naročila oddana do 11.00 ure
Široka ponudba Izbirate lahko med več kot 2200 izdelki
Varen nakup Vaša povezava je šifrirana
Prijavite se na naše novice in aktualne akcije.
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam