FB
  • Novice
  • /
  • Festool predstavlja novo akumulatorsko namizno žago CSC SYS 50

Festool predstavlja novo akumulatorsko namizno žago CSC SYS 50

Festool predstavlja novo akumulatorsko namizno žago CSC SYS 50
09.12.2022

Izjemno kompaktna in vsestranska, s svojim modernim in prefinjenim dizajnom, ki vključuje digitalne tehnologije.

Izjemno kompaktna in vsestranska: s svojim modernim in prefinjenim dizajnom, ki vključuje digitalne tehnologije, Festoolova nova akumulatorska namizna žaga CSC SYS 50 na novo definira industrijske standarde. Še več, nova akumulatorska namizna žaga je tako kompaktna, da se popolnoma prilega Systainerju. To pomeni, da novi CSC SYS 50 zagotavlja enako natančnost rezanja na gradbiščih kot žaga za plošče z električnim napajanjem v delavnici. Odlično se obnese v vseh disciplinah z vzporednimi rezi do 280 mm, širino prečnega reza do 450 mm in rezi pod kotom od -2° do 47°.

Natančni rezi s pritiskom na gumb, kompaktne mere in najsodobnejši koncept upravljanja – to so sestavine, ki sestavljajo novo akumulatorsko namizno žago CSC SYS 50 . Zaradi teh lastnosti je nepogrešljiv pripomoček pri notranjih zaključnih delih, pa tudi za tesarje in polagalce tal. Njegov centralno nameščen in lahko berljiv zaslon vam omogoča nastavitev višine in kota z absolutno natančnostjo in v hipu. To omogoča 100-odstotno natančnost ponovitve – rez za rezom. V praksi je bolj natančen kot s katerimkoli merilom. Z robustnim sistemom omejevanja, ki ga sestavljajo vzporedna stranska ograja, kotni omejevalnik in drsna miza, lahko naredite tudi najzahtevnejše reze z največjo natančnostjo.

CSC SYS 50 je prva prenosna namizna žaga na svetu z električno nastavitvijo višine in kota ter zaslonom z menijsko navigacijo. To pomeni, da novi CSC SYS 50 pomeni korak k digitalizaciji. Ko pa uvajamo digitalno tehnologijo, smo vedno osredotočeni o prednostih za stranke. Digitalne funkcije CSC SYS 50 niso trik, ampak ponujajo resnično dodano vrednost v zvezi z natančnostjo in omogočajo kakovost rezanja brez primere doslednosti v prenosni žagi.

Najsodobnejši koncept delovanja

Ključna značilnost CSC SYS 50 je centralno nameščen zaslon z nedrsečo številčnico in dvema gumboma ob strani. To vam omogoča, da brez truda shranite do štiri položaje žaginega lista v samo nekaj korakih. Druga pametna podrobnost je, da povezava namizne žage z aplikacijo Festool Work App omogoča shranjevanje dodatnih položajev žaginega lista. Zaslon lahko uporabite za električno nastavitev višine in kota s pritiskom na gumb – natančno do desetinke milimetra. Višina in kot (na voljo v milimetrih in palcih) sta nastavljena brez paralakse prek digitalnega zaslona in sta zato natančnejša od katere koli vizualne presoje. Poleg tega lahko prek digitalnega zaslona vnaprej izberete hitrosti, ki ustrezajo materialu. »Na gradbišču je običajno treba delo opraviti hitro. Pogosto je treba razžagati rabat, utor ali sploščitev in so najprej osredotočeni na merjenje in nastavitev pravilnih višin žage. S CSC SYS 50 je to stvar preteklosti. V le nekaj korakih lahko dosledno nastavite višino natančno do desetinke milimetra – brez potrebe po dolgočasnem merjenju. Še več, v posebnem položaju -10° lahko zelo hitro, natančno in brez drobcev razrežete polnilne plošče na želeno velikost.

Mobilne aplikacije za žaganje kot v delavnici

Poleg najsodobnejšega koncepta delovanja nova Festool CSC SYS 50 običajno navduši kupce z izjemno natančnimi rezultati žaganja, ki po natančnosti in kakovosti v ničemer ne zaostajajo za električnimi žagami. To je med drugim zahvaljujoč zelo natančni vzporedni stranski ograji z dvojnim vpenjanjem (prek enega samega vzvoda). Poleg tega ima zelo natančen kotni omejevalnik, ki ga je mogoče optimalno poravnati in sredinsko vpeti preko utora na drsniku in omogoča zajeralne kote med -70° in +70°. Drsnik s krogličnim ležajem se lahko premika povsem gladko in zagotavlja vzporedne in poševne reze z največjo natančnostjo. Druga praktična podrobnost je, da je v omejenem obsegu višine reza 35 mm mogoče rezati celo pod kotom do -10°. To je idealno za podrezovanje polnilnih plošč, ker je vidno polje, v katerem je treba rezati obdelovanec, na vrhu. Dolge obdelovance lahko žagate natančno, varno in enostavno v kombinaciji z drsnikom, prednastavljeno profilno nastavitev tirnice in dodatno oporo za podvozje. Za varno vpenjanje obdelovancev lahko uporabite tudi utor v drsniku s sponkami Festool FSZ, ki so na voljo kot opcija.

Tako zmogljivo kot orodje z električnim napajanjem

Prav tako CSC SYS 50 ni v ničemer slabši od električnega orodja, ko gre za moč. CSC SYS 50 poganja brezkrtačni motor EC-TEC in dvojni baterijski sistem z dvema 18 V baterijskima paketoma (od 4,0 Ah). Ta kombinacija zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Na primer, brezkrtačni motor EC-TEC je dolgotrajen, ne potrebuje vzdrževanja in je poleg tega zmogljiv. Z visokimi hitrostmi 6800 vrtljajev na minuto omogoča hitro žaganje in v enaki meri popolne rezultate rezanja. Tudi pri rezih v masivni les ne boste opazili nobene razlike v primerjavi s stroji, ki se napajajo iz električnega omrežja. Vreča za zbiranje prahu vam omogoča delo z nizko stopnjo prahu, tudi brez mobilnega odsesovalnika prahu. Kljub temu je namizna žaga še vedno idealen partner za nove Festool CTC SYS , CTC MINI inBrezžični odsesovalniki prahu MIDI .

Neverjetno priročen in presenetljivo vsestranski

Akumulatorska namizna žaga CSC SYS 50 je tako kompaktna, da se prilega v Systainer. Namizna žaga je tako presenetljivo vsestranska kot tudi priročna zaradi svoje velikosti in zmogljivosti rezanja, z vzporednimi rezi do 280 milimetrov, širino prečnega reza do 450 milimetrov in rezi pod kotom od 2° do 47°. Enostavna menjava prostorskih zagozd za skrite reze in utore je še ena funkcija, ki razširja obseg uporabe žage. Poleg tega lahko v trenutku ponovno namestite distančni klin z varovalom. "Od začetka smo zasnovali celoten koncept okoli žage in tudi njen transport s poudarkom na mobilnosti. Skrbno smo zasnovali vsako podrobnost, od položaja baterije do menjave distančnih klinov in podvozja, s pogledom na koristi za naše uporabnike.

Natančno žaganje na poti

Delo je še bolj udobno s spodnjim okvirjem UG-CSC-SYS, razvitim posebej za CSC SYS 50. S tem zložljivim spodnjim okvirjem lahko akumulatorsko namizno žago v trenutku nastavite na idealno delovno višino. Hkrati pa služi tudi kot idealna rešitev za transport od vozila do gradbišča. Poleg tega lahko lopato ročnega vozička uporabite kot oporo za obdelovance, kar vam omogoča varno obdelavo dolgih obdelovancev. CSC SYS 50, zapakiran v Systainer, je združljiv z opremo za vozila z dnom. Tudi ko je zunaj vozila, lahko CSC SYS 50 enostavno prenašate v eni roki v Systainerju. Druga praktična podrobnost je, da so žagini listi, distančna zagozda in vrečka za zbiranje prahu varno shranjeni v pokrovu Systainerja. Po uporabi, Systainer napo enostavno namestite na akumulatorsko namizno žago, ki tako omogoča enostaven transport in zaščito. Tu je celo prostor za prednastavljeno profilno nastavitev tirnice in vzporedno stransko ograjo. Skratka – CSC SYS 50 ponuja natančno žaganje na poti! Drug edinstven vidik je triletna garancija, ki zajema tudi pakete baterij in polnilnike. Nova akumulatorska namizna žaga CSC SYS 50 bo na voljo pri izbranih prodajalcih od februarja 2023.

»Baterijska tehnologija in baterije na baterije so izjemno pomemben trend na trgu orodij. Našo strategijo smo prilagodili tako, da to odraža, in temu primerno nenehno širimo naš portfelj. Ne le slepo sledimo strategiji uporabe baterije samo za zavoljo tega – želimo uporabiti bolj namenski pristop, da bi ugotovili, kako lahko baterijska tehnologija najbolje služi zadevni aplikaciji. Želimo optimizirati rezultate, tako da so izdelki popolni za njihove aplikacije, in želimo narediti delo lažje in varnejše in boljši za trgovce,« pravi Sascha Menges, izvršni direktor podjetja Festool GmbH. To zavezo zgledno utelešajo najnovejši dodatki 18-voltnega sistema Festool, zlasti nova akumulatorska namizna žaga CSC SYS 50, potopna žaga TSC 55 KEB, akumulatorski udarni vijačnik QUADRIVE TPC 18.

 

Akumulatorska namizna žaga FESTOOL CSC SYS 50 EBI set
AKCIJSKA PONUDBA
Akumulatorska namizna žaga FESTOOL CSC SYS 50 EBI set
3128,46 EUR2659,19 EUR
24x130,35 EUR
Obroki brez dodatnih stroškov
Akumulatorska namizna žaga FESTOOL CSC SYS 50 EBI Basic
AKCIJSKA PONUDBA
Akumulatorska namizna žaga FESTOOL CSC SYS 50 EBI Basic
2270,49 EUR1850,45 EUR
24x94,60 EUR
Obroki brez dodatnih stroškov
Akumulatorska namizna žaga FESTOOL CSC SYS 50 Basic Set
AKCIJSKA PONUDBA
Akumulatorska namizna žaga FESTOOL CSC SYS 50 Basic Set
2715,98 EUR2227,10 EUR
24x113,17 EUR
Obroki brez dodatnih stroškov
Akumulatorska namizna žaga FESTOOL CSC SYS 50 EBI Plus
AKCIJSKA PONUDBA
Akumulatorska namizna žaga FESTOOL CSC SYS 50 EBI Plus
2682,98 EUR2200,04 EUR
24x111,79 EUR
Obroki brez dodatnih stroškov
Festool - Center orodja
Fein - Center orodja
Mirka - Center orodja
Diewe - Center orodja
Laserliner - Center orodja
3M - Center orodja
Hitra dostava Za naročila oddana do 11.00 ure
Široka ponudba Izbirate lahko med več kot 2800 izdelki
Varen nakup Vaša povezava je šifrirana
Prijavite se na naše novice in aktualne akcije.
Hvala za vaše soglasje in prijavo na e-novice
Zapri
Izdelki z nadstandardnimi lastnostmi

Za nekatere naše izdelke je možen le osebni prevzem, saj so po teži ali dimenziji neustrezni za pošiljanje.

Za nekatere naše izdelke je možen le osebni prevzem, saj so po teži ali dimenziji neustrezni za pošiljanje.

V kolikor imate v košarici več izdelkov lahko izdelek nadstandardne teže ali dimenzije naročite posebej.

Za več informacij nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali.

Napaka pri posodabljanju košarice

Iskreno se vam opravičujemo za nastalo težavo.

Prosimo kontaktirajte nas na info@centerorodja.si za nadaljno pomoč.

Napaka pri iskanju

Iskreno se vam opravičujemo za nastalo težavo.

Prosimo kontaktirajte nas na info@centerorodja.si za nadaljno pomoč.

Napaka pri prijavljanju na novice

Iskreno se vam opravičujemo za nastalo težavo.

Prosimo kontaktirajte nas na info@centerorodja.si za nadaljno pomoč.