• Novice
  • /
  • Zmanjšajte tveganje za resne poškodbe

Zmanjšajte tveganje za resne poškodbe

Nova namizna žaga TKS s tehnologijo SawStop

31.05.2021

Risanje črte s svinčnikom. Razkladanje orodij iz vozila. Izvlecite vijak iz tal. Koliko prstov si lahko privoščite izgubiti? Zmanjšano je tveganje za resne poškodbe rezanja. Medtem ko se osredotočate na svoje delo, ščitimo vaše najbolj dragoceno orodje - prste.

Je prva žaga Festool z inovativno tehnologijo SawStop AIM za večjo varnost med žaganjem. Če žagin list pride v stik s kožo uporabnika, se takoj ustavi in ​​izgine na delovni površini - zmanjša se tveganje za izredno resne poškodbe rezanja. Žagin list se ustavi v 5 milisekundah in izgine iz delovne površine.

Vse se je začelo v hlevu v Ameriki.

Tehnologijo SawStop AIM je prvotno razvil dr. Steve Gass, ki jo je pozneje uporabil kot temelj za ustanovitev podjetja SawStop, enega vodilnih dobaviteljev stacionarnih namiznih žag v ZDA. Julija 2017 je bilo to ameriško podjetje vključeno v skupino TTS kot hčerinsko in neodvisno podjetje v popolni lasti. SawStop LLC še naprej dobavlja ameriški trg visokokakovostnih namiznih žag ...

"Majhna cena za zagotovitev, da boste obdržali vse prste."

Več o lastnostih namizne žage TKS na spodnji povezavi

https://www.centerorodja.si/izdelki/namizna-zaga-festool-tks-80-ebs/

 

Hitra dostava Za naročila oddana do 11.00 ure
Široka ponudba Izbirate lahko med več kot 2200 izdelki
Varen nakup Vaša povezava je šifrirana
Prijavite se na naše novice in aktualne akcije.
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam