• Izdelki
  • /
  • Granat
  • /
  • Brusni papir FESTOOL Granat 230x280 P60 GR / 10
#201257

Brusni papir FESTOOL Granat 230x280 P60 GR / 10

8,86 EUR 14,76 EUR
-
+
Dodaj v košarico
V košarici
Brusni papir FESTOOL Granat 230x280 P60 GR / 10 je namenjen za ročno brušenje. Primerno za stare in nove prozorne premaze, VOC-premaze, barve, popravljalno maso, polnila, les, idealno za lažje in vmesno brušenje robov, rabatov in profilov, za odpravljanje napak, kot so povešanje barve, vključki prahu itd.
Opis izdelka

Hiter napredek pri katerem koli materialu Pesek korunda vedno zagotavlja visoko stopnjo odstranjevanja materiala, ne glede na to, ali gre za brušenje starih ali novih prozornih premazov, VOC prozornih premazov, barv, popravljalnih zmesi, polnil ali lesa. Prilagodljiv Prožna podloga iz lateks papirja se ne cepi, kar preprečuje poškodbe površine. Brusni papir je na voljo v zvitkih ali listih, odvisno od želja kupca. Dolga življenjska doba orodja za daljšo uporabo Vez iz sintetične smole ohranja pesek trdno povezan z osnovnim papirjem tudi med intenzivno uporabo, ki ščiti tudi površine. Natančna natančnost pri predelavi Za učinkovito odpravljanje pomanjkljivosti, kot so barvni nanosi ali prašni delci.

Uporaba

  • Primerno za stare in nove prozorne premaze, VOC-premaze, barve, popravljalno maso, polnila, les,idealno za lažje in vmesno brušenje robov, rabatov in profilov, za odpravljanje napak, kot so povešanje barve, vključki prahu itd.

Set vključuje

  • 10 kos
Lastnosti
Proizvajalec FESTOOL
Mere 230 x 280 mm
Granulacija P60

Priporočamo

Hitra dostava Za naročila oddana do 11.00 ure
Široka ponudba Izbirate lahko med več kot 2200 izdelki
Varen nakup Vaša povezava je šifrirana
Prijavite se na naše novice in aktualne akcije.
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam