#203312

Brusni papir FESTOOL Granat Net STF D225 P80 GR NETO / 25

AKCIJA - 40%
53,21 EUR 88,69 EUR
-
+
Dodaj v košarico
V košarici
Brusni papir FESTOOL je namenjena za enostavne brusilke PLANEX LHS 2 225 EQ (I), PLANEX 225 EQ in PLANEX LHS-E 225 in se uporablja za mavčno in disperzijsko polnilo.
Opis izdelka

Novi abraziv FESTOOL Granat Net je odlična rešitev za obdelavo materialov, ki proizvajajo veliko količine prahu. Odprta mreža omogoča odstranjevanje prahu po celotni površini - za čisto delo, visoko zmogljivost odstranjevanja materiala in dolgo življenjsko dobo abraziva. Granat Net je na voljo v petih različnih formatih, ki pokrivajo širok spekter različnih aplikacij. Priročno in varno: Odporna mrežasta struktura z visoko odpornostjo na trganje in stabilnostjo robov - za popolne rezultate do najmanjših podrobnosti, brez prask in brez predelave. Hitreje dosežite idealne rezultate: Popolna rešitev za obdelavo materialov, ki proizvajajo veliko količino prahu. Struktura mreže omogoča odstranjevanje prahu po celotni površini. To vodi do manjšega zamašitve in dolge življenjske dobe. Sistem namestitve: Preprosta namestitev brusnega diska na blazinico, saj ni potrebno upoštevati vzorcev lukenj.

Uporaba

  • za mavčno polnilo
  • za disperzijsko polnilo

Set vključuje

  • 25 kos
Lastnosti
Proizvajalec FESTOOL
Premer 225 mm
Granulacija 0

Priporočamo

Hitra dostava Za naročila oddana do 11.00 ure
Široka ponudba Izbirate lahko med več kot 2200 izdelki
Varen nakup Vaša povezava je šifrirana
Prijavite se na naše novice in aktualne akcije.
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam