#204855

FESTOOL kovček Systainer³ organizator L SYS3 ORG L 89

69,79 EUR 83,08 EUR
-
+
Dodaj v košarico
V košarici
FESTOOL kovček Systainer³ organizator SYS3 ORG L 89 združuje delavnico in gradbišče.
Opis izdelka

FESTOOL kovček Systainer³ organizator SYS3 ORG L 89 združuje delavnico in gradbišče. Nova generacija Systainer³ vam omogoča, da ste bolj mobilni kot kdaj koli prej. Festool, TANOS in bottle so skupaj razvili sistem mobilnosti, ki delavnico in gradbišče približuje. Popolnoma je integriran v opremo vozila Bott vario3, kar vam omogoča, da znano ureditev in preprosto upravljanje, ki ste ga vajeni sistema Systainer, varno uporabite tudi v svojem vozilu. Brez plastičnih posod, s širšo osnovno površino za še več prostora, jasna rešitev za organizacijo in prevoz majhnih delov s prozornim pokrovom.

Funkcije

  • 100% mobilno: Od nepremične delavnice do kraja uporabe - Systainer³ je mobilen. Za lažji prevoz lahko izdelke Systainer³ tudi brezhibno vključimo v opremo za polnjenje vozil.
  • Priročno in varno: Majhni deli, dodatki in potrošni material so varno shranjeni v različnih plastičnih posodah in so enostavni za prevoz. Prozoren pokrov omogoča hiter pregled. Zahvaljujoč vzpostavljenemu centralnemu krmilnemu elementu T-LOC ga je mogoče zapreti, odpreti in povezati z enim samim zavojem.
  • Sistem namestitve: Organizatorske enote lahko povežete med seboj, z enotami Systainer in s številnimi drugimi sistemskimi dodatki.

Uporaba

  • Jasno organizirajte in prevažajte majhne dele.
  • Lahko jih povežete med seboj in z drugimi Systainer enotami, združljivimi s transportnimi sistemi.
  • Prozoren pokrov omogoča enostavno prepoznavanje vsebine.
Lastnosti
Proizvajalec FESTOOL
Nosilnost 20 kg
Zunanja mera 508 x 296 x 89 mm
Notranja mera 501 x 278 x 60 mm
Volumen 9.7 L
Dovoljena obremenitev pokrova 100 kg

Priporočamo

Hitra dostava Za naročila oddana do 11.00 ure
Široka ponudba Izbirate lahko med več kot 2200 izdelki
Varen nakup Vaša povezava je šifrirana
Prijavite se na naše novice in aktualne akcije.
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam