#576784

Kovček FESTOOL Systainer³ SYS-STF-D77/D90/93V

61,29 EUR 72,96 EUR
-
+
Dodaj v košarico
V košarici
Kovček FESTOOL Systainer³ SYS-STF-D77/D90/P3V shrani kakršen koli brusni papir v namenskem prostoru, jasno organizira, učinkovito zaščiti pred vlago in je vedno pri roki.
Opis izdelka

Kovček FESTOOL Systainer³ SYS-STF-D77/D90/D93V shrani kakršen koli brusni papir v namenskem prostoru, jasno organizira, učinkovito zaščiti pred vlago in je vedno pri roki. Ključna točka Systainerja je T-LOC, osrednji krmilni element: zaprite, odprite, povežite z enim samim zavojem. Še posebej prihranek časa: S T-LOC lahko Systainer T-LOC odprete, ne da bi ga morali prej odklopiti od drugih SystainerS. Z vložkom za abraziv, 77 mm, premer 90 mm in V93.

Funkcije

  • Hitreje dosežite idealne rezultate: Učinkovito, strukturirano delo omogoča še hitrejše spreminjanje abrazivov in zmanjšuje porabo abraziva. Brusilna sredstva so lahko razdeljena v pet predelkov. Jasno urejeno skladiščenje rabljenih in večkratnih abrazivnih sredstev. Združljiv z vsemi generacijami Systainer, mobilnimi odsesovalniki prahu in številnimi drugimi sistemskimi dodatki.
  • Vsestranska zaščita: V sistemu Systainer³ je vse učinkovito zaščiteno pred prahom, razpršeno vodo ali temperaturnimi spremembami.
  • Profesionalni videz: Od delavnice do prevoza z vozilom, vse do gradbišča. Vedno odlično organizirano. To bo navdušilo tudi vaše stranke.

Uporaba

  • Stalna organizacija, jasen pregled, prilagodljivi moduli.
  • Prihrani znaten čas, trud, preprosto shranjevanje.
  • Profesionalni videz za stranko.

Set vključuje

  • 8 predalnikov
Lastnosti
Proizvajalec FESTOOL
Zunanja mera 396 x 296 x 112 mm

Priporočamo

Sorodni izdelki

Hitra dostava Za naročila oddana do 11.00 ure
Široka ponudba Izbirate lahko med več kot 2200 izdelki
Varen nakup Vaša povezava je šifrirana
Prijavite se na naše novice in aktualne akcije.
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam