#204866

Kovček FESTOOL Systainer³ ToolBox M SYS3 TB M 237

55,75 EUR 66,37 EUR
-
+
Dodaj v košarico
V košarici
Kovček FESTOOL Systainer³ ToolBox SYS3 TB M 237 je odprta na vrhu, zmanjšana na najnujnejše in zasnovana za hiter dostop do ročnega orodja, potrošnega materiala in dodatkov.
Opis izdelka

Kovček FESTOOL Systainer³ ToolBox SYS3 TB M 237 je odprta na vrhu, zmanjšana na najnujnejše in zasnovana za hiter dostop do ročnega orodja, potrošnega materiala in dodatkov. In popolnoma se ujemajo s sistemom Systainer: Orodjarne Systainer³ je mogoče povezati med seboj, pa tudi z vsemi generacijami Systainer in mobilnimi sesalniki prahu. Prostoren predel in zložljiv ročaj za hiter dostop do orodja. Robustna zasnova, izdelana iz visokokakovostne plastike, nosilnost do 20 kg. Zahvaljujoč T-LOC se lahko poveže s sistemom Systainer. V standardni obliki z dokazano osnovno površino. Za praktičen prevoz ročnega orodja, potrošnega materiala in dodatkov.

Funkcije

  • 100% mobilno: Od nepremične delavnice do kraja uporabe - Systainer³ je mobilen. Za lažji prevoz lahko orodje ToolBox tudi brezhibno vključite v opremo vozila na steklenice.
  • Preprosto in praktično: Stroji, dodatki in potrošni material so v robustni orodjarni optimalno zaščiteni, jasno shranjeni in enostavni za prevoz. Zložljivi ročaj prihrani prostor in se ne ustavlja, če je treba v ToolBox namestiti večje predmete. Systainer³ ToolBox je mogoče povezati med seboj, z vsemi generacijami Systainer in z mobilnimi sesalniki prahu ter so združljivi s številnimi drugimi sistemskimi dodatki. Lahko so povezani med seboj in z različnimi generacijami. Združljiv s transportnimi sistemi in mobilnimi sesalniki prahu. Omogočite organizacijo, pregled in profesionalni videz.

Uporaba

  • Lahko so povezani med seboj in z različnimi generacijami.
  • Združljiv s transportnimi sistemi in mobilnimi sesalniki prahu.
  • Omogočite organizacijo, pregled in profesionalni videz.
Lastnosti
Proizvajalec FESTOOL
Nosilnost 20 kg
Zunanja mera 396 x 296 x 237 mm
Volumen 21.4 L
Nosilnost (priključeno) 40 kg

Priporočamo

Hitra dostava Za naročila oddana do 11.00 ure
Široka ponudba Izbirate lahko med več kot 2200 izdelki
Varen nakup Vaša povezava je šifrirana
Prijavite se na naše novice in aktualne akcije.
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam