#204845

Kovček FESTOOL Systainer³ M Systainer³ SYS3 M 437

83,71 EUR 94,06 EUR
-
+
Dodaj v košarico
V košarici
Kovček FESTOOL Systainer³ SYS3 M 437 združuje delavnico in gradbišče.
Opis izdelka

Kovček FESTOOL Systainer³ SYS3 M 437 združuje delavnico in gradbišče. Nova generacija FESTOOL Systainer³ vam omogoča, da ste bolj mobilni kot kdaj koli prej. Festool, TANOS in bottle so skupaj razvili sistem mobilnosti, ki delavnico in gradbišče približuje. Popolnoma je integriran v opremo vozila Bott vario3, kar vam omogoča, da znano ureditev in preprosto upravljanje, ki ste ga vajeni sistema Systainer, varno uporabite tudi v svojem vozilu. V standardni obliki z dokazano osnovno površino.

Funkcije

  • 100% mobilno: Od nepremične delavnice do kraja uporabe - Systainer³ je mobilen. Za lažji prevoz lahko izdelke Systainer³ tudi brezhibno vključimo v opremo za polnjenje vozil.
  • Preprosto in praktično: Stroji, dodatki in potrošni material so v Systainer³ optimalno zaščiteni, jasno shranjeni in enostavni za prevoz. Zahvaljujoč delujočemu upravljalnemu elementu T-LOC ga je mogoče z enim gibom zapreti, odpreti in povezati.
  • Sistem namestitve: Izdelki Systainer³ so medsebojno združljivi in ​​jih je mogoče povezati z vsemi prejšnjimi generacijami Systainer, mobilnimi sesalniki prahu in številnimi drugimi sistemskimi dodatki.

Uporaba

  • Lahko so povezani med seboj in z različnimi generacijami.
  • Združljiv s transportnimi sistemi in mobilnimi sesalniki prahu.
  • Omogočite organizacijo, pregled in profesionalni videz.
Lastnosti
Proizvajalec FESTOOL
Nosilnost 20 kg
Zunanja mera 396 x 296 x 437 mm
Notranja mera 389 x 275 x 394 mm
Volumen 43.1 L
Nosilnost (priključeno) 40 kg
Dovoljena obremenitev pokrova 100 kg

Priporočamo

Sorodni izdelki

Hitra dostava Za naročila oddana do 11.00 ure
Široka ponudba Izbirate lahko med več kot 2200 izdelki
Varen nakup Vaša povezava je šifrirana
Prijavite se na naše novice in aktualne akcije.
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam