#205518

Kovček FESTOOL Systainer³ SYS3 HWZ M 337

161,20 EUR 191,91 EUR
-
+
Dodaj v košarico
V košarici
Kovček FESTOOL Systainer³ SYS3 HWZ M 337 združuje delavnico in gradbišče.
Opis izdelka

Kovček FESTOOL Systainer³ SYS3 HWZ M 337 združuje delavnico in gradbišče. Z lesenim vložkom za ročno orodje. Potrebno orodje je mogoče hitro najti, saj so vsa ročna orodja jasno prikazana za mizarja / tesarja.Predmeti vključeni brez orodja (priporočilo za opremo). Idealno za tesarje in mizarje: Lesen vložek zagotavlja red, jasno organizacijo in enostaven prevoz najbolj priljubljenih ročnih orodij. Zahvaljujoč delujočemu upravljalnemu elementu T-LOC ga je mogoče zapreti, odpreti in povezati z enim samim gibom. Zahvaljujoč popolni integraciji z opremo za varjenje dna vario3, lahko zdaj v vozilo vzamete s seboj tudi znano ureditev in preprosto upravljanje, ki ste ga vajeni iz sistema Systainer.

Funkcije

  • Jasno urejeno, strukturirano, predstavljivo: Lesen vložek omogoča jasno razporeditev vseh ročnih orodij za mizarje ali tesarje. Vsako orodje je na dosegu roke. Naročilo cenijo predvsem stranke.
  • Prilagojena integracija vozil: Zahvaljujoč posebnemu nosilcu je Systainer³ mogoče neposredno vgraditi v opremo dna vario3 vozila.
  • Urejen sistem za shranjevanje: Enote Systainer³ je mogoče priključiti na številne druge sistemske dodatke, npr. Na mobilne odsesovalnike prahu.
  • Odprite, zaprite, povežite z enim samim zavojem: Vsi Systainer³ so lahko povezani med seboj in z drugimi generacijami. Vsebina je ves čas dostopna, ne da bi jih bilo treba najprej odklopiti.
  • 100% mobilno: Od nepremične delavnice do kraja uporabe - Systainer³ je mobilen. Za lažji prevoz lahko izdelke Systainer³ tudi brez težav vključimo v opremo vozila na steklenice.
  • Hitreje dosežite idealne rezultate: Nič več iskanja! Orodja je enostavno najti zaradi jasne razporeditve, zlasti za mizarje in tesarje. Izdelki Systainer³ so medsebojno združljivi in ​​jih je mogoče povezati z vsemi prejšnjimi generacijami Systainer, mobilnimi sesalniki prahu in številnimi drugimi sistemskimi dodatki.

Uporaba

  • Lahko so povezani med seboj in z različnimi generacijami.
  • Združljiv s transportnimi sistemi in mobilnimi sesalniki prahu.
  • Omogočite organizacijo, pregled in profesionalni videz.
Lastnosti
Proizvajalec FESTOOL
Zunanja mera 396 x 296 x 337 mm
Notranja mera 389 x 275 x 296 mm

Priporočamo

Sorodni izdelki

Hitra dostava Za naročila oddana do 11.00 ure
Široka ponudba Izbirate lahko med več kot 2200 izdelki
Varen nakup Vaša povezava je šifrirana
Prijavite se na naše novice in aktualne akcije.
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam