#204869

Voziček - rolo deska FESTOOL SYS-RB

85,98 EUR 102,36 EUR
-
+
Dodaj v košarico
V košarici
Voziček - rolo deska FESTOOL SYS-RB z inteligentnimi dodatki: Vsa štiri velika kolesa je mogoče zasukati za 360 °.
Opis izdelka

Voziček - rolo deska FESTOOL SYS-RB z inteligentnimi dodatki: Vsa štiri velika kolesa je mogoče zasukati za 360 °. Zaradi tega je valjarna deska gibčen komplet koles - idealen za gradbišča in delavnice. Dve od štirih koles sta opremljeni z zavorami. Zahvaljujoč sklopki je mogoče enoti Systainer³ in Systainer T-LOC pritrditi s centralnim upravljalnim elementom. Tudi druge predmete in materiale lahko enostavno prevažate na ravni površini in jih pritrdite s pomočjo trakov. Štirje robustni ročaji olajšajo manevriranje in pozicioniranje deske.

Funkcije

  • 100% prenosni: Štiri kolesa zagotavljajo mobilnost in hitrost. Na primer za prevoz orodja in materiala na velike razdalje, parkirišča ali velika gradbišča. Ker je valjarna deska popolnoma vgrajena v opremo vozila bottle vario3, jo je vedno na roki.
  • Brez zdrsa: Centralni krmilni element pritrjuje enoti Systainer³ in Systainer T-LOC ter preprečuje njihovo zdrs ali nagibanje med prevozom.
  • Vse je varno: Štirje podajalni trakovi in ​​ravna površina omogočajo preprost prevoz različnih predmetov in materialov. Dve kolesi sta lahko pritrjeni z zaporno zavoro. To zagotavlja, da je valjana plošča trdno in varno nameščena na gradbišču in v delavnici.

Uporaba

  • Za enostaven prevoz Systainer³ in T-LOC.
  • 4 robustni ročaji
  • 4 krmilna kolesca, (od tega lahko 2 zaklenete)
  • podajalni trakovi
Lastnosti
Proizvajalec FESTOOL
Nosilnost 100 kg
DIA. 100 mm

Priporočamo

Hitra dostava Za naročila oddana do 11.00 ure
Široka ponudba Izbirate lahko med več kot 2200 izdelki
Varen nakup Vaša povezava je šifrirana
Prijavite se na naše novice in aktualne akcije.
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam